Weerstand verhogen tegen Corona op natuurlijke manier

Helaas kunnen we het Corona virus nog niet genezen, maar je kan wel je weerstand verhogen door bijvoorbeeld etherische oliën te gebruiken. Verschillende oliën helpen je jouw immuunsysteem te verbeteren en helpen tegen de klachten bij griep, verkoudheid en koorts. Neem een heerlijk warm bad met badzout met etherische oliën, zo geef je lichaam en geest een oppepper.

Virus
COVID-19 is een virus en dus geen bacterie. Een antibacteriële etherische olie heeft dan ook geen direct effect op de viruscellen. Echter kan je wel jezelf beschermen door een antibacteriële etherische olie te gebruiken.

Geschikte etherische oliën

Eucalyptus: dood de bacteriën, werkt koortsverdrijvend en slijmoplossend. Helpt bij keelpijn, hoest, longinfectie en bij een zwakke ademhaling.

Citroen: heeft een sterke antibacteriële en antivirale werking. Citroen is versterkend en stimulerend voor het immuunsysteem.

Lavendel: werkt helend en verzachtend. Lavendel versterkt het immuunsysteem. lavendel helpt bij luchtwegaandoeningen, keelpijn en verkoudheid.

Zoete sinaasappel: is antiseptisch en helpt bij griep en verkoudheid met koorts.

Rozemarijn: werkt slijmoplossend en ontstekend werend. Helpt bij griep, infecties en verkoudheid.

Petitgrain: werkt antiseptisch en anti- bacterieel. Helpt bij luchtweginfecties.

Rode ceder: werkt antiseptisch en slijm uitdrijvend. Helpt bij luchtwegklachten.

Bergamot: helpt bij keelpijn.

Citroengras: helpt bij koorts.

Dode zeezout
Dode Zeezout helpt mee met het versterken van het immuunsysteem, Dode Zeezout bestaat namelijk uit verschillende mineralen die invloed hebben op ons lichaam.

Natrium: is belangrijk voor het evenwicht van het lymfevocht (wat op zijn beurt belangrijk is voor het functioneren van het immuunsysteem).

Magnesium: verhoogd de weerstand tegen spanning en stress. Stress heeft een negatieve invloed op de weerstand.

Verdere maatregelen
Een gezonde levensstijl helpt bij het verhogen van de weerstand. Denk daarbij aan:

– Goede voeding
– Voldoende rust
– Ontspanning
– Hygiëne
– Beweging/sport

Aanrader

Badzout Weerstand: Dit badzout is speciaal ontwikkeld om de weerstand te verhogen. Het badzout helpt onder andere bij griep en verkoudheid. Bevat Dode Zeezout, etherische olie eucalyptus, citroen, lavendel, rozemarijn en zoete sinaasappel.

Badzout Boost: Bevat Dode Zeezout, magnesiumchloride, etherische olie lavendel, bergamot en rode ceder (Virginia).

Of ga voor Badzout Eucalyptus

Share this post