Algemene Voorwaarden

U leest hier de algemene voorwaarden van Nyrela. De voorwaarden zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van onze website of een bestelling plaatst. De algemene voorwaarden bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

1. Algemeen
1.1 De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestelling overeenkomsten.
1.2 Wanneer u een bestelling plaatst bij Nyrela, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Nyrela.

2. Prijs
2.1 Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW, excl. verzendkosten.
2.2 De verzendkosten worden automatisch berekend.
2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig wanneer dit vermeld wordt.

3. Betalen
3.1 Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een e-mail bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten.
3.2 De betaling dient vooraf plaats te vinden.
3.3 Betaling via Ideal.
3.4 Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 5 werkdagen verzonden. Bij grote aantallen aan zeepjes kan de levertijd langer duren.
3.5 Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben zal dit per e-mail of telefonisch aan u worden medegedeeld.

4. Verzenden
4.1 Wij verzenden alleen binnen Nederland
4.2 De verzendkosten bedragen €5 met een minimum bestelbedrag van €15. Vanaf €50 zijn de verzendkosten gratis.
4.3 Pakketten worden bezorgt door Postnl. Hiervoor zijn we niet aansprakelijk.

5. Annulering
5.1 U heeft de mogelijkheid om de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten, m.u.v. de speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen.
5.2 Bestellingen van alle overige producten kunnen te allen tijde, binnen 24 uur, worden geannuleerd, en heeft de consument vanaf de dag van levering nog 7 dagen bedenktijd heeft waarin hij/zij de goederen zonder opgave van redenen mag retourneren en alleen verzendkosten in rekening zullen worden gebracht, m.u.v. de speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen.
5.3 Annuleren doet u via info@nyrela.nl Als u de geannuleerde bestelling betaald heeft, ontvangt u het aankoopbedrag terug.
5.4 Indien u de bestelling niet binnen 24 uur heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig.

6. Retourrecht
6.1 Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 werkdagen na ontvangst retour zenden na overleg met Nyrela. Gerekend vanaf de verzenddatum van Nyrela. Uitgezonderd de artikelen die speciaal voor u gemaakt worden.
6.2 U moet het artikel als retour aanmelden via info@nyrela.nl. Nyrela zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen in de originele verpakking.
6.3 De kosten van het retour zenden en het verzenden zijn altijd voor rekening van de koper.
6.4 Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt te zijn.
6.5 Het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten, zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst worden terug betaald.

7. Aansprakelijkheid
7.1 Nyrela is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten.
7.2 Nyrela is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper.
7.3 Nyrela is niet aansprakelijk voor bijwerkingen van de producten. Deze staan immers goed vermeld in de contra-indicatie.

8. Geschillen
8.1 Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
8.2 Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Nyrela is gevestigd bevoegd.
8.3 Hoewel Nyrela haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website of producten.

9. Wijzigingsrecht
9.1 Nyrela behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.
9.2 Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Nyrela.

10. Persoonsgegevens
10.1 Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Nyrela opgeslagen om de bestelling te verwerken en worden niet verstrekt aan derden. Daarnaast gebruikt Nyrela uw gegevens voor het toesturen van mailings. Wij hanteren hier de regelgeving volgens de wet op de privacy.

11. Maat, gewicht en kleurverschillen.
11.1 U dient rekening te houden met kleine maat-, gewicht- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit omdat het veelal om natuurlijke en handgemaakte producten gaat.
11.2 De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld maar meestal staat de maat of de inhoud van het product aangegeven bij het artikel.

12. Identiteit Nyrela
12.1 Nyrela is gevestigd te Almere, Nederland.
12.2 Nyrela is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 63806525 handelend onder de naam Dadieco.
12.3 Neem contact met ons op via onze mail info@nyrela.nl.

Nyrela 2020